Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Participació en la 7ª Fira Slow Food i Salut a Balaguer

Fira que neix del desig i la necessitat de presentar en un sol àmbit la suma de gairebé tots els projectes que porta en marxa Slow Food Terres de Lleida. Actualment agrupa a productors, consumidors i persones que creuen que una alimentació i un ritme de vida natural son essencials per la vida. La fira es dinamitza en diferents activitats i sectors: expositors, conferències, tallers i degustacions. S’organitza conjuntament amb la Dolça Revolució, una associació que promou les plantes medicinals i les teràpies naturals. Celebrada aquest cap de setmana del 4 i 5 d'octubre, hi han participat més de 6.000 de persones.


Interessantíssimes conferències. Josep Pàmies, promotor de la Fira, amb el Dr. Francisco Barnosell, Doctor en Medicina i Cirurgia, Neurologia i Neurofisiologia, que impartí la conferència "Incorporació de la filosofia de vida en la medicina integrativa"; i amb el Dr. Manel Basllester, Catedràtic de Cardiologia de la Universitat de Lleida, que feu les seves aportacions al voltant d' "Una visió energètica de la medicina", proposant que cal incorporar la biofísica i l'impacte de la física quàntica al cos humà, per eixamplar la visió de la medicina. 



Suzanne Powell omplí la sala amb la conferència "Alimentació conscient", aprendre a menjar per estar sa, feliç i amb una consciència elevada, i va ser interessantíssim poder compartir uns minuts comentant els seus llibres "Alimentació conscient" -en la seva 6º edició- i "Menús conscients".


Jordi Pau Caballero, INWA NW national coach, entrevistat per Mindalia TV, Xarxa social d'ajuda a través del pensament, on tingué la ocasió de donar a conèixer la marxa nòrdica com activitat física saludable, i sostenible des del punt de vista ambiental, econòmic i social.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada