Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

Formador

M'encanta la docència, tan a nivell d'usuaris com a nivell de formadors, i la marxa nòrdica ha estat per a mí una transformació i una experiència vital, que em complau compartir amb els altres, a l'objecte de que hi puguin trobar el seu benefici personal. Sóc professor de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM), professor habilitat de l'Escola Catalana de l'Esport (ECE) i professor-col.laborador de l'INEFC-Barcelona.  

A la meva formació de tècnic esportiu -Guia de Muntanya, nº reg 110 UIMLA-, he afegit les titulacions de Nordic Walking national coach INWA -nº reg. 002 INWA-Spain-, el Diploma d'Atenció Sanitària Immediata, Nivell II -Creu Roja Catalunya-, el Carnet per a l’ús del DEA -nº reg. 175574 I.E.S Gencat-, el Curs de Promotor de la salut a través de l’activitat física -ECE-INEFC-, el Curs d'Entrenament Postural Dinàmic (INEFC-UB), i el Diploma de Stretching Global Actiu -Universitat de Teràpies Manuals de Saint-Mont (França)-
                      Formador, docent i col.laborador:                      Membre de:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada