Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

Fotògraf

Vaig estudiar tres anys a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (1982-1985), abans de que sortissin els estudis de Graduat en Fotografia. Tot i que amb el digital les tècniques han canviat, és un plaer i un privilegi poder haver gaudit de llarguíssimes nits saludant la matinada, al laboratori de casa, amb l'alquímia del revelat del blanc i negre.


L'any 1982, vaig ser co-autor de l'exposició "El Foc i el Bosc", de la Fundació la Caixa, que va ser inaugurada en el Museu de la Ciència de Barcelona, i durant dos anys va ser una exposició itinerant que va recórrer les capitals de comarca catalanes. La meva experiència m'ha servit per a documentar gràficament els meus articles, acceptant inestimables col.laboracions a l'objecte de millorar la qualitats dels reportatges. Tanmateix, he pogut compartir amb altres persones les vivències dels meus viatges, i de les meves activitats esportives, gràcies als meus muntatges i recreacions audiovisuals.


Aquesta sensibilitat per la fotografia, em permet aportar un valor afegit més a les meves activitats professionals, didàctiques i formatives, així com en el camp de la comunicació. Els reportatges de les sortides guiades, son un bon record per a les persones que participen en les activitats que dirigeixo, imparteixo docència, o faig d'animador.

Gorges de Carançà 7/08/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada