Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 24 d’agost del 2015

Participació a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent


Dijous 20 d'agost. "Cerdanya Senderisme de Salut : l'entorn com a actiu de salut" Sessió del Curs de Medi natural i salut de la XLVII Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent, on ha tingut lloc la presentació del programa Cerdanya Senderisme de Salut. Curs dirigit pel Dr. Martí Boada, i que aquest matí ha comptat amb la participació de Jordi Pau Caballero Oller, i de Carles Martin, professor d'Ecologia de la Universitat d'Alacant, que ha impartit la sessió "Justícia ambientral: ètica, paisatges, parcs naturals i salut"




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada