Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 7 d’agost del 2017

Satisfacció personal i professional

Aquest estiu ha arrancat bé. A la primera sortida del programa Puigcerdà Senderisme de Salut, hi havía només una persona inscrita, circumpstància que m'ha permés fer un guiatge a mida i sense jo saber-ho, fins que hem acabat l'excursió, fer-li un regal. Avui he dut a una dama de la muntanya, una excursionista veterana, d'una entitat excursionista del Vallès, que pel devenir i la suma dels anys a la vida, ha anat reduïnt la seva activitat excursionista.

Doncs bé, en aquesta primera sortida de la campanya d'estiu ha estat per a ella. La circumpstància d'anar sols, ens ha permès portar un ritme que, mica a mica, però amb constança, pas a pas, sortir de Porta, a 1.510 m d'altitud, i enfilar la Vall de Campcardós fins arribar un mica més amunt del refugi a una cota de1.950 m d'altitud. Una matinal on aquesta dama ha superat el 440 m de desnivell positiu -al que cal afegir la corresponent baixada-, en un recorregut total de 8 km.

Amb tanta emoció com cansament, no s'hagués imaginat arribar a fer una activitat com la que hem compartit avui, de manera relaxada i distesa.

Amb el majestuós Peiraforca al nostre darrera



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada