Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 15 de setembre de 2014

Barcelona, capital mundial del Nordic Walking

Apassionant inici d'una setmana de somni, amb Barcelona com a capital mundial del Nordic Walking. Un privilegi poder participar d'aquesta aventura, amb molt bons companys de viatge, entre ells la meva mestra, la finlandesa Tiina Arrankoski.. Una setmana mostrant al món la maduresa de la marxa nòrdica catalana, tot contribuïnt a pujar el seu nivell amb un ferm treball d'equip, i l'intercanvi d'experiències amb els nostres companys d'arreu del món.


En el decurs d'aquesta setmana tindrà lloc la celebració d'un curs de coach, un curs de recalificació, l'Assamblea anual de la INWA, la Convenció de la INWA Barcelona 2014, i la Caminada de Marxa Nòrdica de la Mercè, esdeveniments organitzats per INWA, Nordic Walking Catalunya INWA-Sspain, i l'INEFC-Barcelona. Avui,per acabar la primera jornada de treball, hem clos la jornada amb una visita a l'exposició "Human bodies: the exhibition" 

http://www.humanbodies.eu/ca/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada