Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 29 de setembre de 2014

Nova entrega propera edició Revista Cadí-Pedraforca

Cap de setmana intens, però avui ja he pogut lliurar a l'Editorial Gavarres, l'article i les fotografies per al número 17 de la revista Cadí-Pedraforca, que sortirà al mes de gener.


Itinerari pels cingles de Vallcebre
Vallcebre és un municipi al cor de la conca minera de l’Alt Berguedà, un indret privilegiat i amb força calma, on el temps sembla haver-se aturat, després d’un segle d’intensíssima i febril activitat minera. La singular orografia i relleu, a redós de la serra d’Ensija i protegit pel cinturó de cingleres que l’envolten, el converteixen en un indret on, a poc que t’enfilis, el paisatge és majestuós. Cingles calcaris, terra de carbó, marges i gresos, contraforts feréstecs d’un pre-Pirineu salvatge i espectacular, territori on, abans que l’orogènesi alpina fornís la seva morfologia actual, els dinosaures campaven sent els amos i senyors de paisatges planers i pantanosos. Res a veure amb el que veiem avui dia, i on les petjades dels dinosaures en els plans inclinats de Fumanya, ens han volgut deixar el seu testimoni en les restes de les antigues mines a cel obert, mostrant-nos un llegat de mil.lions d’anys.


Divendres 30 de maig va sortir a la venda el número 16 de la revista Cadí-Pedraforca amb un dossier central que ens evocarà els col·legis, els alumnes i els docents dels anys del Franquisme i de la recuperació democràtica 

A PEULa via del Nicolau // Jordi-Pau Caballero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada