Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 16 de febrer de 2015

L'hivern convida al recolliment...

Cap de setmana amb petita pausa de les activitats d'hivern, per relaxar-se una mica, sortir del fred de la neu, i seguir-me inspirant pel projecte de dinamització turística en que estic treballant per aquest estiu 2015. Dissabte al matí, passejada ha servit per a comprovar l'estat malmès d'algun camí vora riu, fruit de les avingudes d'aquesta tardor.
I a la tarda relax, feinejant a casa, com feien abans a pagès... Va tocar fer compota de poma, amb pomes de l'Armentera (Alt Empordà). Ací a Cerdanya tenim tot un seguit de productors locals, que us convidarem a conèixer aquest estiu...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada