Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 2 de març de 2015

Tancant d'una dura setmaneta d'hivern

Divendres finalitzava la meva temporada com a Responsable del programa Escola de Neu de l'Alberg Mare de Deu de les Neus, amb grups d'esquí escolar, a La Molina. Una temporada breu, però intensa, on no hem estalviat esforços per assolir un dels principals objectius del programa, per tal de millorar la sensibilització dels alumnes i reduïr els riscos d'accidents a les pistes.

Aquesta setmana també ha conclòs el mòdul de reciclatge d'Assistència Sanitària Immediata -Nivell 2-, que a l'hora em servirà per a cobrir un doble objectiu: renovar la formació de primers auxilis que els diplomats hem de fer cada 2 anys, i pel reciclatge per mantenir la credencial AEGM-UIMLA de Guia de Muntanya, que ens toca fer cada 5 anys... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada