Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 16 de març de 2015

Presentació del programa de dinamització turística Cerdanya Senderisme de Salut

Després de setmanes intenses de treball, treient hores a la son en una temporada d'hivern força esgotadora, per fi va arribar el gran dia. Per fi va arribar el dia de la posta de llarg, el dia de la presentació del gran, nou i engrescador projecte: Cerdanya Senderisme de Salut, va ser presentat a Barcelona, el passat divendres dia 13 de març, dins el marc de la presentació de la Volta Cerdanya Ultrafons 2015. Podeu seguir la crònica de l'esdeveniment, clickant a la fotografia de la presentació, i conèixer la proposta fent-ho a la fotografia del projecte.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada