Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 8 de juny de 2015

Presentació de poster-comunicació al II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut

Divendres 5 de juny ha estat presentada la comunicació “Cerdanya Senderisme de Salut: l’entorn com actiu de salut”, dins el marc del II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut, organitzat per la Càtedra de Salut de la Universitat de Girona, amb el suport del Dipsalut, i que ha comptat amb la participació de 80 científics, professionals i tècnics de la salut de procedents de diverses comunitats autònomes i països europeus, i de l’Amèrica llatina. Aquesta comunicació ha suscitat un gran interès dels participants, entre les més de 60 comunicacions presentades en aquesta segona edició.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada