Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 15 de juny de 2015

Cloenda curs CIATE de marxa nòrdica

Dissabte dia 13 de juny vàrem cloure mesos d'aprenentatge del Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu en la modalitat de Marxa Nòrdica, a l'Escola Catalana de l'Esport, de la mà de Nordic Walking Catalunya INWA-Spain. Formació de qualitat i compromís. Presentació de treballs fi de curs. Som una gran família, i ha estat un gran goig formar part d’ella en qualitat de professorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada