Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 5 d’octubre de 2015

Participació en el "Seminario de Marcha nórdica" de la FEDME a Barcelona

Participació en el “Seminario de marcha nórdica” de la FEDME, desenvolupat a Barcelona els dies 3 i 4 d’octubre, amb la participació de 60 persones. Aportacions col.lectives dels formadors de Nordic Walking Catalunya INWA-Spain, participant amb diferents comunicacions a les diferents taules temàtiques, i al taller pràctic.
“Coneixements, similituds i diferències de les tècniques de la marxa nòrdica”, amb Crsitina Gonzàlez Castro; “Competició sí, competició no. Reglaments i organització de competicions”, amb Sergi Garcia Gisbert i la col.laboració de Michela Colagiovanni; “La formació de la marxa nòrdica en l’actualitat. Metodología i tipus d’oferta”, amb Joan Antoni Rovira i Ramón Bruno, i“Taller pràctic”, amb Fernando Ruiz
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada