Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 19 d’octubre de 2015

Participació a la INWA Convention Barcelona 2015

Convenció Anual de la INWA -International Nordic Walking Federation-, celebrada a Barcelona els dies 10 i 11 d'octubre, a les instal.lacions de l'INEFC, amb la participació d’international coachs, national coachs i instructores/es de més de 16 països. Una bona ocasió d’aprenentatge, d’intercanvi, i de compartir experiències i interessos comuns.Per a mi ha estat una boníssima ocasió per a retrobar-te amb les meves companyes de promoció, la Michela Colagiovanni i la Silvia Talana, i com no, la nostra mestra, la Tiina Arrankoski. Així com la resta de companys i companyes que formem part del Comitè de Formació d’INWA-Spain, i dels instructors i instructores de la Red de Instructores/as de INWA-Spain, i de la Xarxa d’Instructors i Instructores de Marxa Nòrdica de Catalunya.

 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada