Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 7 de desembre de 2015

Cicle de xerrades formatives a les escoles ceretanes

Publicat avui pel Consell Esportiu de Cerdanya
"Durant el curs 2015-2016, el Consell Esportiu de la Cerdanya a través del Jordi Pau Caballero, organitza un cicle de 3 xerrades formatives (Seguretat a la neu, Hàbits de vida saludables, i Valors i esport) de caracter gratuït dirigides a totes les escoles de la Cerdanya. El dia 2 de desembre els nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de l'Escola Mare de Déu de Talló van iniciar el cicle amb la xerrada sobre Seguretat a la neu,
El cicle s'inicia ara i s'anirà realitzant durant tot el curs a les diferents escoles que ho han sol.licitat. Des del Consell Esportiu volem aprofitar per agraïr la tasca a Jordi Pau Caballero i l'interés que el cicle de xerrades ha despertat a les escoles de la Cerdanya."

Moltíssimes gràcies a totes les persones que ho feu possible, i per mi és un plaer compartir coneixements tècnics i obrir espais de reflexió per als més petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada