Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 30 de novembre del 2015

Formació d'instructors/es de marxa nòrdica a Puigcerdà

Curs d'Instructor/a INWA, organitzat per INWA-Spain, que ha tingut lloc a la Residència Sociosanitària de Puigcerdà, de Puigcerdà, els dies 6, 7 i 8 de novembre, organitzat per la Fundació Hospital de Puigcerdà, amb l'Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya.

En ell s'han format 5 fisioterapeutes, en la Metodologia de les 10 passes de la INWA, que aplicaran el Nordic Walking en un nou projecte de marxa nòrdica en l'àmbit sanitari, que veurà la llum el 2016. La marxa nòrdica comença a ser considerada pels professionals de la salut, com a una bona eina en la medicina preventiva i familiar, en els processos de rehabilitació en patologies de l'aparell locomotor, i com activitat física per a millorar la qualitat de vida en el procés d'envelliment de les persones.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada