Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 4 de gener de 2016

OP90 Propòsit per aquest any nou


A la recerca del meu estat òptim de forma. Aquest és el meu objectiu personal per aquest any que ara comença. Les obligacions, les responsabilitats i els compromisos del dia a dia -i fins i tot la inconsciència i la relaxació-, fan que a voltes, massa sovint, anem trampejant la nostra vida, relegant allò que creiem que ens cal fer "per a quan trobem un moment".Per assolir el meu objectiu personal d'aquest any nou, començaré aquest primer trimestre amb un programa d'entrenament personal, per tal d'assolir aquest estat òptim de forma en aproximadament 3 mesos -90 dies-. Entrenament creuat amb diverses sessions al dia, complementant l'entrenament amb marxa nòrdicabicicleta estàtica, amb rutines de Bullworkerfitball core, i d'alliberament miofascial.Perquè viure en un estat en que el transcorrer de la vida, condiciona el nostre estat vital -bioquímica, física i psíquicament-, podent tenir millor qualitat de vida, i negant-nos gaudir una plenitut vital?

Els resultats: a principis d'abril, on espero tenir a punt una nova reorientació de la meva vida professional, com a promotor de la salut a través de l'activitat física, especialitzant-me en reeducació postural i entrenament esportiu, treballant la marxa nòrdica al seu màxim exponent en els camps de la salut, fitness i esportiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada