Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 24 de juliol del 2017

Grup d'esports de la Fundació Adis

Ahir a la tarda, va ser un diumenge molt emotiu. A l'arribar el Grup d'Esports de la Fundació ADIS, entrega dels diplomes del curs d'iniciació a la marxa nòrdica, organitzat per la Fundació Adis i amb la col.laboració de Nordic Walking Pirineus. Enhorabona, als nois, noies i monitores de la Fundació ADIS, que heu participat amb satisfacció en els cursos del mes de maig i juny. La marxa nòrdica, integrada dins les activitats del Grup d'Esports de la Fundació ADIS Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada