Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dissabte, 8 de juliol del 2017

Marxa nòrdica a la Ruta de los 7 puentes (La Rioja)

Maquíssima ruta que surt desde Azarulla (Ezcaray), que remunta el riu Usaya, en ple cor de Valle del Oja, i per una magnífica fageda.  Set ponts de fusta creuen el riu, en una vall d'una singular bellesa, i amb diferents salts d'aigua.

L'itinerari és circular, d'11 km de distància, però el vàrem fer de pujada i baixada pels ponts, doncs el retorn té algún problema de senyalització, i al tornar ens va agafar una intensa pluja.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada