Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 12 de gener de 2015

Raquetes de neu, snowshoeing... Winter's Nordic Walking

L'entrada del nou any ha estat molt creativa, amb energies renovades, i excel.lents companys amb qui, diumenge 4 de gener, vàrem compartir sortida amb raquetes de neu al Pic de la Mina, a l'Alta Cerdanya. A les clàssiques imatges per a fer el reportatge fotogràfic, vaig afegir l'experimentació de fer vídeo, amb la nova càmera Lumix F2.8 de Panasonic. El resultat, jutgeu-lo vosaltres mateixos.


L'estrena del videoclip va ser dissabte 10 de gener, via Facebook i via webblog de Nordic Walking Pirineus: http://nordicwalkingpirineus.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada