Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dimarts, 22 de novembre de 2016

Nova capacitació professional

Del 13 al 18 de novembre, vaig tenir l'oportunitat de poder participar en el Curs de Màquines trepitjaneu, organitzat per l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya - ACEM -, a Baqueira Beret. El curs, de 36 hores lectives, va ser impartir pels millors professionals del sector, que desenvolupàren els següents teme: Nivometeorologia, Efectes i alteracions del mantell nival, Tècniques de treball, Mecànica, Riscos Laborals i Primers Auxilis.


L'ocasió em va permetre ampliar coneixements com a professional de la muntanya, ampliant la meva polivalència en el camp de la neu, i alhora gaudir una magnífica excusa per a poder gaudir d'una setmana a la Val d'Aran.

Promotor de la salut a través de l'activitat física
Nordic Walking national Trainer INWA i Modern Nordic Walking Trainer
Tècnic Esportiu de Muntanya Mitjana i guia de muntanya UIMLA
Inscrit en el Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya (REP) amb el número 000861  
Carte Professionelle d'Educateur Sportif  03811ED0344 Ministère des Sports et de la 
Jeunesse, Republique Francaise

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada