Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 22 de maig de 2017

Commemoració del centenari de la independència de FinlàndiaAmb el Cònsol Honorari de Finlàndia 
a Barcelona, i els alcaldes de Puigcerdà 
i de Llivia, davant del bedoll 
plantat al Parc Schierbeck
Dissabte 20 de maig va tenir lloc la caminada nòrdica commemorativa del centenari de la independència de Finlàndia, activitat oficial dels actes Suomi 100 Finland. Mentre el grup de finlandesos arribava des dels seus llocs de residència a Catalunya a Puigcerdà per a iniciar la jornada, el grup de catalans va sortir de Llívia tot fent marxa nòrdica, per arribar a l'Ajuntament de Puigcerdà, on va tenir lloc una recepció oficial. Acte seguit es va poder gaudir d'una panoràmica des de la torre del campanar, símbol de la vila, i es va anar al parc Shierbeck, on va tenir lloc la plantada d'un bedoll, ofert pel Consolat de Finlàndia a la vila de Puigcerdà. Els 50 participants van iniciar el recorregut fins a Llívia, on es va cloure la caminada amb una recepció oficial a l'Ajuntament de Llívia, i una visita al Museu de Llívia. Tot seguit, es va celebrar un dinar de germanor, que donava fí a aquesta jornada de celebració lúdica, cultural i esportiva. 

                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada