Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 29 de maig de 2017

Conferència de Tuomo Jantunen a Calafell

Dijous 25 de maig va tenir lloc al Centre Cívic Iris, de Calafell, davant una quarantena d'afeccionats a la marxa nòrdica, una magistral sessió sobre el naixement i l'evolució del Nordic Walking a Finlàndia, a càrrec de Tuomo Jantunen, que ha vingut a Catalunya per a participar en el 3r Stage Nordic Walking Pirineus. L'activitat ha estat organitzada per la Regidoría de Promoció Esportiva de l'Ajuntament de Calafell, en col.laboració amb el Club Marxa Nòrdica Calafell i Nordic Walking Pirineus. La conferència va comptar també amb la participació de Tiina Arrankoski i de Tuomo Kettunen. 


Un honor se amfitrió d'aquests il.lustres nordwalkers finlandesos. Tuomo Jantunen (director de Suomen Latu 1977-2007) és considerat junt amb Leena Jaaskeläinen, els pares de la marxa nòrdica. Tiina Arrankoski i Tuomo Kettunen (creadors de Modern Nordic Walking Academy) han estat, i son, els meus mestres i referents en la marxa nòrdica, a banda de poder gaudir d'una singular amistat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada