Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 1 de maig de 2017

Convocat el 3r Stage Nordic Walking Pirineus

Ja ha estat presentat el programa del 3r Stage Nordic Walking Pirineusque tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 de maig - Dia Mundial del Nordic Walking -, a la Cerdanya. Conferències internacionals, tallers, tests, variants tècniques i caminada nòrdica, configuren un interessatísim programa d'activitats que comptarà, entre d'altres, amb la participació de Tuomo Jantunen*, considerat, juntament amb Leena Jääskeläinen, els pares de la marxa nòrdica finladesa.

(*) Podeu llegir la traducció autoritzada de l'entrevista a Tuomo Jantunen, del llibre "Il Moderno N ordic Walking", dels autors Tina Arrankoski i Tuomo Kettunen, que també participaran a l'Stage.

L' Stage commemorarà els 20 anys de la marxa nòrdica a Finlàndia, i és una activitat inclosa dins dels actes de Commemoració dels 100 anys de la independència de Finlàndia, que pretén ser un espai de trobada i coneixement. A la sessió de dissabte a la tarda, hi ha prevista la participació del Sr. Albert PiñeiraAlcalde de Puigcerdài del Sr. Albert Ginjaume, Consol Honorari de Finlàndia a Barcelona.

Podeu accedir a l'interessantíssim PROGRAMA DEL 3R STAGE NORDIC WALKING PIRINEUS

Per a informació i inscripcions: nordicwalkingpirineus@gmail.com

Obertes les inscripcions, amb places limitades, i recomanació d'inscriure's abans del 15 de maigCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada