Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 26 de juny de 2017

Congrés internacional de Nordic Walking a Finlàndia

international Nordic walking Congress, del 4 al 6 d'agost a Finlàndia, per a commemorar els 20 anys del Nordic Walking. El congrés es celebrarà a l'Institut d'Esports de Solvalla,, a Espoo, i clourà amb una caminada commemorativa a Helsinki.
Un congrés científic organitzat per l'International Council of Nordic Walking i per Suomen Latu, amb la col.laboració de Modern Nordic Walking, i que comptarà amb la participació de Tuomo Jantunen, Tiina Arrankoski i Tuomo Ketunen, que vàren fer l'honor de venir a casa nostra a participar en el 3r Stage Nordic Walking Pirineus, i serà una oportunitat única per conèixer a Leena Jääskelainen, considerada junt amb Tuomo Jantunen, els pares del Nordic Walking.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada