Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 17 de novembre de 2014

Marxa nòrdica a la trobada de professors i personal d'INEFC dels centres de Lleida i Barcelona

Aquest diumenge va tenir lloc a l'Espluga de Francolí, la trobada de professors i personal d'INEFC, dels centres de Lleida i Barcelona. Les instal.lacions de Drac Actiu, vora el Parc Fluvial de l'Espluga, ens varen acollir en una magnífica jornada de convivència, esport i turisme enològic. La jornada va començar amb un bateig de marxa nòrdica, abans de gaudir de la magnífica passejada per un recorregut de camins plens d'història, que ens va conduir al monestir de Poblet. Al seu celler, vàrem gaudir d'un tast de vins de Raïmat, amb uns excel.lents vins D.O. Conca de Barberà.

Ja de retorn, i un cop relaxats amb uns suaus estiraments, vàrem gaudir de bona taula i companyia, fent un aperitiu, preludi d'un dinar de brasa i caliu. Gràcies per la bona acollida, i la col.laboració INEFC, Drac  Actiu i NWCatalunya INWA-Spain.

A l'enllaç hi trobareu les magnífiques imatges del dia.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada