Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 3 de novembre de 2014

Reportatge i entrevista a Pirineus TV


La 7mana Pirineu

Programa setmanal de reportatges d'actualitat en l'àmbit de l'Alt Pirineu i Aran, produït per Pirineus TV per a La Xarxa de Comunicació Local.
La setmana Pirineu

Capítol 50

Resum de l'actualitat informativa de la setmana a les comarques del Pirineu.

Video 3. Creix l'afició a la marxa nòrdica a Cerdanya
Productor
Pirineus

2 comentaris:

  1. Hola Jordi Pau. M'ha agradar molt el programa de televisó sobre el creixement de la pràctica de la MN a la Cerdanya. Les teves paraules i les activitats mostrades en les imatges les trobo molt be. També ho he vist a la tele en vàries occasions (Punt Avui TV, TV Sant Cugat, etc.) Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, Kim, per les teves paraules d'encoratjament. Tot canal de difusió és poc, per intentar donar una imatge el més rigorosa possible de la marxa nòrdica, i que la gent en pugui gaudir dels seus beneficis. Una abraçada !!

      Elimina