Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 9 de novembre de 2015

Formació d'instructors/es de marxa nòrdica a La Seu d'Urgell

Curs d'Instructor/a INWA, organitzat per INWA-Spain, que ha tingut lloc al Parc Olímpic del Segre i l'Alberg La Valira, de La Seu d'Urgell els dies 6, 7 i 8 de novembre, amb l' Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya.

L'ensenyament de la marxa nòrdica, cada cop més, fa més evident la necessitat d'una reeducació postural per a millorar l'estat de salut de les persones. I en aquesta línia, la integració i el treball de nous conceptes biotensègretics i miofascials, ajudaran als instructors/es en el seu treball diari, a la vegada que aquesta activitat física, serà una bona eina que contribuirà, de forma terapèutica, a millorar patologíes posturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada