Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dimarts, 16 de febrer de 2016

Visita a l'Escola Catalana de l'Esport


Dia històric avui, 16022016, compartint un matí de retrobament amb en Rafa Nebot, Cap de l'Àrea de Formació, i na Gemma Vilaró, Directora, de l'Escola Catalana de l'Esport. Com a tècnic esportiu, compartint els valors que des de l'any 1988 vaig aprendre al formar-me com a tècnic esportiu, i com a professor-col.laborador de l'Escola. I des del 2011, amb el suport que esteu donant a la formació de Nordic Walking a Catalunya, amb del desenvolupament del Curs d'Iniciació a Tècnic Esportiu en la modalitat de Marxa Nòrdica, del qual tinc la satisfacció de ser membre de l'equip docent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada