Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dimarts, 19 d’abril del 2016

Fisiología articular, coneixement de la mecànica humana

Han passat més de trenta-cinc anys des de la primera edició d'aquesta obra que molts considerem la Bíblia de la biomecànica. En aquesta sisena edició, il·lustrada amb més de 800 dibuixos en color, el Dr- Adalbert Kapandji ha enriquit notablement, tant el text, com els dibuixos, fruit de més de trenta-cinc anys de pràctica quirúrgica.

Convertida en un clàssic universalment conegut i apreciat, els seus seguidors -estudiants de medicina, cirurgians, fisioterapeutras, cirurgians ortopèdics, traumatòlegs, així com els professionals de l'activitat física... hi trobem un renovat interès, a la vegada que és una invitació a d'altres persones, que podran descobrir la biomecànica de l'ésser humà des d'un nou punt de vista que els pot arribar a apassionar .



El Dr. A.I. Kapandji














Després d'una dilatada carrera com a cirurgià ortopèdic i com a cirurgià de la mà, membre de múltiples societats internacionals, en aquests últims anys s'ha dedicat de ple a la re-edició dels tres volums de la seva obra "Fisiologia Articular", traduïda a onze idiomes. Com en el cas d'edicions anteriors, el Doctor Adalbert Kapandji ha dibuixat i acolorit la totalitat de les figures que il·lustren la seva obra.


Promotor de la salut a través de l'activitat física
Nordic Walking national Coach INWA i guia de muntanya UIMLA
Inscrit en el Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya (REP) amb el número 000861  
Carte Professionelle d'Educateur Sportif  03811ED0344 Ministère des Sports et de la 
Jeunesse, Republique Francaise

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada