Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dimecres, 6 d’abril de 2016

Curs d'aprofundiment professional "L'extraordinària fascia". Modern Nordic Walking

El cap de setmana del 2 i 3 d'abril, vaig tenir una bona excusa per a tornar de bell nou  a Itàlia, i retrobar-me amb companys/es de promoció, millorar la meva formació, i obrir-me a noves possibilitats que ens ofereix aquesta activitat física saludable. L'ocasió era òptima: haver estat convidat a participar en el Curs d'aprofundiment professional "L'extraordinària fascia", organitzat per la World Modern Nordic Walking Academy. El curs va tenir uns continguts que el vàren fer dens, però amè, i em va anar molt bé haver començat a treballar amb el llibre de Thomas W. Myers, "Anatomy Trains".

Alumnes del curs de Modern Nordic Walking Trainer, i d'aprofundiment professional

Com a dada curiosa, el curs s'ha celebrat 5 anys després del meu primer viatge a Itàlia, amb motiu de la meva formació de Nordic Walking coach per la INWA, amb el curs organitzat per ANWI els dies 8, 9 i 10 d'abril de 2011, a Riba de Garda (Itàlia). Un pas del temps que ha significat una gran bagatge personal, que ha comportat una importatntíssima evolució de la meva tècnica de marxa nòrdica, amb un gran increment dels recursos i dels aprenentatges per a impartir docència, que han enriquit el meu bagatge professional durant aquests cinc anys, així com la satisfacció amb els amics i amigues amb qui compartim valors, actituds i respecte, per la marxa nòrdica finlandesa. I, sobretot, pels meus mestres, Tiina Arrankoshi i Tuomo Kettunen.

Amb Tiina i Tuomo
 Riba de Garda, abril de 2011
Amb Tiina i Tuomo
 Ancona, abril de 2016Amb aquesta formació, a banda d'ampliar nous coneixements i una altra manera d'enfocar les meves classes i la meva didàctica, incremento sensiblement el meu bagatge curricular, obrint i explorant noves vies per a intentar transmetre i educar en un estil de vida, basat en una filosofia i un esperit de la marxa nòrdica, que respecti la seva tradició finlandesa, y que creixi de la mà de les ciències motrius, i altres disciplines afins.
                             
Modern Nordic Walking Trainer

Promotor de la salut a través de l'activitat física
Nordic Walking national Coach INWA i guia de muntanya UIMLA
Inscrit en el Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya (REP) amb el número 000861  
Carte Professionelle d'Educateur Sportif  03811ED0344 Ministère des Sports et de la 
Jeunesse, Republique Francaise

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada