Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 5 de juny de 2017

3r Stage Nordic Walking Pirineus


Ha estat un plaer poder treballar en l'organització del 3r Stage Nordic Walking Pirineus, celebrat el cap de setmana del 27 i 28 de maig -coincidint amb el World Nordic Walking Day- a La Molina i Puigcerdà. Commemoratiu dels 20 anys de Nordic Walking, i activitat oficial del Centenari de la independència de Finlàndia. Va comptar amb una important delegació finesa, encapçalada per Tuomo Jantunen, considerat el pare de la marxa nòrdica, i amb Tiina Arrankoski i Tuomo Kettunen, així com amb la participació del Consol General Honorari de Finlàndia a Barcelona, Sr. Albert Ginjaume. Agrair l'entusiasme, participació i col.laboració en l'èxit de l'event, dels 70 practicants i instructors de Nordic Walking procedents de Catalunya, València, Aragó i Finlàndia, així com el suport que hi han donat diferents institucions i entitats del nostre país.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada