Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dissabte, 1 d’octubre de 2016

Curs d'Instructor de Power Fingers a Trevi (Itàlia)


Divendres 30 de setembre, jornada prèvia a la trobada de Nordic Walking de In Motus Umbria - 1 i 2 d'octubre, Trevi (Itàlia) -, vaig tenir l'ocasió d'adquirir nous coneixements i una nova capacitació, amb el Curs d'Instructor de Power Fingers, impartit per Tiina Arrankoski, i amb les meves col.legues i amigues Michela Colagiovanni i Silvia Talana. Powers Fingers System5 és un sistema d'entrenament molt eficaç per treballar la mà, el canell, l'avantbraç i el colze, per millorar la força i la destresa, i per prevenció i recuperació de lesions. Tanmateix, ofereix moltes possibilitats de treball de les extremitats superiors, per als practicants de marxa nòrdica, que moltes vegades tenen dificultats en l'extensió del braç, o obertura. i ús actiu de la mà.
El curs es va desenvolupar en dues sessions, i vàrem poder gaudir de la companyía de Tuomo Jantunen i de Tuomo Kettunen, amb qui vàrem compartir una visita cultural al nucli històric de Trevi. Al vespre vàrem gaudir d'un sopar en un ambient familiar, on vaig tenir la ocasió de conèixer i exposar idees i projectes, a qui ha estat considerat, junt amb Leena Jaaskeläinen, un dels pares del Nordic Walking, i conèixer algunes anécdotes dels inicis del Sauvakävely a Finlàndia. Tot un luxe gaudir de la simpatía i del sentit de l'humor d'una de les personalitats més il.lustres de l'esport finlandès.
Jordi Pau Caballero
Promotor de la salut a través de l'activitat física
Nordic Walking national Trainer INWA i Modern Nordic Walking Trainer
Tècnic Esportiu de Muntanya Mitjana i guia de muntanya UIMLA
Inscrit en el Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya (REP) amb el número 000861  
Carte Professionelle d'Educateur Sportif  03811ED0344 Ministère des Sports et de la 
Jeunesse, Republique Francaise

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada