Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dimarts, 4 d’octubre del 2016

Trobada de Nordic Walking In Motus Umbria, a Trevi (Itàlia)

Participació en la trobada de Nordic Walking In Motus Umbria, que ha tingut lloc els dies 1 i 2 d'octubre, a Trevi (Itàlia). Dissabte al matí va tenir lloc una sortida a Seggiano, amb la participació d'una vintena de nordwalkers de diferents punts d'Itàlia. Després de la sortida matinal, va tenir lloc un taller de Nordic Walking i relaxació, a càrrec de Nunzia Piccirillo. A la tarda, va tenir lloc una passejada a l’antic canal de Trevi, i posteriorment un taller de Nordic Walking i coordinació, a càrrec de Michela Colagiovanni.

Sortida de dissabte al matí, a Seggiano
NW i espiral estabilization








Passejada a l'antic canal de Trevi
Sortida de diumenge al matí a Asisi







Nordic Walking i coordinació

Nordic Walking i ioga
















Diumenge al matí va obrir la intensíssima jornada una passejada per la Via verda d'Asisi, amb un  taller de Nordic Walking i ioga, a càrrec de Silvia Talana. Al migdia, un dels moments més esperats de la trobada, amb la conferència sobre la Història del Sauwakävely a càrrec de Tuomo Jantunen, que es va cloure amb una sessió d'estirament, a càrrec de Tiina Arrankoski, A primera hora de la tarda la comunicació Nordic Walking i despesa energètica, a càrrec de Tuomo Ketttunen, va donar pas al taller de Nordic Walking i regularitat, a càrrec de Silvia Talana, i el taller de Nordic Walking i estabilització espiral, a càrrec de Tiina Arrankoski.

Amb Tiina Arrankoski i Tuomo
Kettunen, els meus mestres
Amb Michella Colagiovanni, Tiina Arrankoski, Tuomo
Kettunen, Silvia Talana i Tuomo Jantunen














Amb Tuomo Jantunen, llegenda del Nordic Walking

Promotor de la salut a través de l'activitat física
Nordic Walking national Trainer INWA i Modern Nordic Walking Trainer
Tècnic Esportiu de Muntanya Mitjana i guia de muntanya UIMLA
Inscrit en el Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya (REP) amb el número 000861  
Carte Professionelle d'Educateur Sportif  03811ED0344 Ministère des Sports et de la 
Jeunesse, Republique Francaise


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada