Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dissabte, 27 de desembre de 2014

Visita al parc nacional del Alerce andino

Parc nacional de l'Alerce Andino, Puerto Montt, Regió de Los Lagos (Chile)
Impressionants colors i la força de l'aigua en aquest parc vora el Pacífic, on fins i tot hem gaudit de la sort de poder fotografiar un colibrí, tot tornant del salt de Rio Chaica, i de fotografiar l'Alerce mil.lenari -més de 3000 anys-. Primeres vistes de l'oceà Pacífic abans de tornar a Puerto Varas.


Entrada al parc nacional
Impressionant bosc per on transcorre el sender

Salt del Rio Chaica
El làrix (alerce) de 3000 anys

Captura d'imatge d'un colibrí
L'oceà Pacífic, a la badía de Puerto Montt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada