Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

divendres, 19 de desembre de 2014

Visita al parc nacional de Huerqueue, Araucania xilena

El volcà Villarrica (2.847 m), vist des de Pucón


Parc natural de Huerqueue
Dimarts 16 varem gaudir d'una magnifica jornada de marxa nòrdica, per conèixer el parc nacional de Huerqueue, a Pucon, a l'Araucania xilena. Ruta pel llac Tinquilco, cascada Nido del Aguila, salto de Trofulco, lago Chico, laguna el Toro, i lago Verde. Impresionant vegetació, amb magnifiques araucaries, flota i fauna, i meravelloses vistes sobre el volca Villarrica.


Laguna Tinquilco, amb el volcà Villarrica al fons
Laguna el ToroCarrers de Pucón
Carrers de Pucón

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada