Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dilluns, 29 de desembre de 2014

Visita al parc nacional de Chiloé

Parc nacional de Chiloé (Chile)
Dimecres 24 al matí varem gaudir d'una passejada de NW al sector sud del parc nacional de Chiloé, a la platja de Chaquín, gaudint de la força del Pacífic, i de quilòmetres de platja verge, amb sorra en immillorables condicions per a la pràctica de la marxa nòrdica. Va ser el punt més austral del nostre viatje, al sud de Xile, Andes enllà, al centre occidental de la illa de Chiloé. Ja de retorn cap al nord, els palafitos prop d'Ancud.


Platja de Chaquín, al Pacífic
La costa del Pacífic


Amb els bastons de Nordic, al punt més austral del viatge
Palafitos d'Ancud


A migdia, arribats a Ancud varem anar a visitar les pinguïneres de l'illot Puñihull, al nord de la illa, i del parc nacional de Chiloé, en aïgues del Pacífic. Fantàstic paisatge austral, en plena època de cría dels pinguïns, on també varem poder observar cormorans, voltors i llúdrigues. A la tarda vàrem tornar a creuar en transbordador l'estret de Chacao, per tornar al continent, finalitzant aquest periple de visites a parcs nacionals dels Andes.


Platja de Puñihull
Illot Puñihull, zona de pinguïneres


Pinguïns als illots
Pinguïns als illots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada