Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

diumenge, 21 de desembre del 2014

Visita als parcs nacionals d'Arrayanes i Nahuel Huapi

Parc nacional d'Arrayanes i parc nacional Nahuel Huapi (Argentina)
Divendres 19, darrer dia d'activitats a Bariloche, amb la sortida fluvial al llac Nahuel Huapi viatjant a bord de l'històric vaixell Modesta Victoria, cap al Bosc d'Arrayanes, i la Illa Victoria. Indret ple sabor patagònic, en una natura esponerosa i espectacular, a redós de la serralada dels Andes. El parc natural Nahuel Huapi és el primer parc natural que es va crear a l'Argentina. En ell hi trobem el parc nacional d'Arrayanes, amb aquests magnífics arbusts que assoleixen en aquest indret l'espectacular forma arbòria. I la Illa Victoria, de singular valor ecològic i protecció especial.


Entrada al parc nacional d'Arrayanes
Vista arribant al parc nacional

Less singulars murtes (arrayanes)
Puerto Gross, a la illa Victòria



Paisatge de la illa Victòria, parc nacional Nahuel Huapi
Visita a la illa Victòria








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada