Jordi Pau Caballero, trainer for growth.

Blog personal on trobareu escrits, articles i continguts relacionats amb experiències que omplen al seu autor, i que, al seu parer, poden ajudar a créixer a altres persones. L’autor s'identifica amb la definició de l'excursionista com a “home culte i polifacètic, coneixedor del seu entorn, amb una elevada sensibilitat i un profund esperit crític”.

Guia de muntanya, el seu ofici li ha permès desenvolupar el seu propi estil de vida, dins el qual ha anat formant-se i creixent com a persona, passant de l’educació en el lleure, al desenvolupament d’experiències a muntanya per a joves, adults i famílies, per arribar a convertir-se en promotor de la salut a través de l’activitat física. Sense oblidar el camp de les arts, prodigant-se en el camp de l’escriptura i la fotografia, i fent alguna petita incursió en el camp de la interpretació...

“El moviment, és vida”, i aquesta afirmació l’ha poguda experimentar i assaborir en la salut i en la malaltia. D’aquí ve la seva fascinació per nous conceptes i nous paradigmes com la Biotensegritat, endinsant-se en noves concepcions i noves tècniques, com el Moviment Vital, l’Entrenament Postural Dinàmic, l’Stretching Global Actiu, i el Nordic Walking.

dimecres, 24 de desembre de 2014

Visita al parc nacional Vicente Pérez Rosales

Parc nacional Vicente Pérez Rosales (Chile)
Diumenge 21, de retorn a Xile, visita al voltant del llac de Petrohue, entrant en el parc nacional Vicente Pérez Rosales, recorrent els salts de Petrohue, amb magnífiques vistes sobre el volcà Lanin -que vaig poder ascendir l'any 2008-, l'estació d'esquí de Lanin, la laguna Verde i el llac de Todos los Santos, per acabar de donar la volta a l'immens llac de Petrohue -de 180 km de circumferència-. Espectacular natura a la Regió de Los Lagos de Xile.


Entrada als Saltos de Petrohue
Saltos de PetrohueSaltos de Petrohue
Saltos de Petrohue
El llac de Petrohue i el volcà Osorno
El cim del volcà Osorno (2.652 m)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada